Perhe

Okko Oiva Kalervo

Nyt on saatu pikkumiehelle nimikin virallisesti annettua. Nimi annettiin Kirkkonummen kirkossa 19.6.2010 jossa nimeksi tuli siis Okko Oiva Kalervo. Okko oli oikein nätisti koko toimituksen ajan mitä nyt aivan lopussa päästi pienen ääninäytteen. Kirkon jälkeen suunnattiin kotiin kahveille. Edellisenä iltana tuli tehtyä juustokakkua jo toistamiseen, kun onnistuin tekemään tyhmän mokan aivan loppuvaiheessa lisäämällä liotetut liivatteet täytteen joukkoon, kun pelkän liottamisen lisäksi ne olisi tietenkin pitänyt käyttää hellan kautta sulaksi. No toinen satsi meni sitten oikein. Aamulla kirkkoon lähtiessä meinasi vielä kastemekko unohtua kotiin 😉

Juhlavieraita oli 13 eli aika pienessä piirissä juhlat pidettiin. Tosin kyllähän se tuokin määrä oli ihan riittävästi meidän kotiin, ihan oli tiivis tunnelma ja lämmintäkin piisasi. Juustokakkujen lisäksi tehtiin macaron-leivoksia, tiikerikakkua ja kävin hakemassa Halmeelta voileipäkakun.


Okko sai paljon lahjoja joista yksi alla 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *