Yleinen

Golf Variant VI

Tänään koitti vihdoin se päivä, että sain käydä noutamassa uuden auton kotiin viikkoa vaille viiden kuukauden odotuksen jälkeen. Vanha auto jäi vaihdossa liikkeeseen ja en jaksanut alkaa sitä itsekään myymään vaikka sillä olisi varmaan vähän säästänytkin. Oli vaan niin vaivatonta antaa auto vaihdossa pois. Nyt täytynee vähän jo ohjekirjaakin lukaista, koska ominaisuuksia on ihan riittävästi ja varmaan osa jää käyttämättä jos ei ohjekirjaa lukaise. Yksi juttu mikä ei ihan suorilta toiminut on Media-In- liitäntä, kun siihen saa liitettyä suoraan USB-muistitikun ja sieltä pitäisi saada soitettua MP3-musiikkia niin näyttääkin olevan niin, että soitin on kovin tarkka että millaisia MP3:sia tuonne syöttää. Olin tehnyt jo MP3-levyn tätä varten, mutta soitin ei tuolta muisitikulta mitään löytänyt. Yhdellä toisella tikulla minulla oli valmiina jo jotain musiikkia MP3-muodossa ja se näytti pelaavan.

Kylläpä se Golf vaan kulki hienosti Astran jälkeen ja tuo DSG-vaihteistolla ajaminen on yhtä juhlaa manuaalin jälkeen. Vauhti ei autossa tunnu juuri miltään ja mittaria täytynee tarkkailla enemmän ettei poliisisetä suutu. Okkokin kiittää kun autossa on automaattinen ilmastointi ja tummennetut ikkunat, joten silmiä ei pitäisi takapenkillä häikäistä. Konttiinkin pitäisi vaunut mennä heittämällä vaikkei sitä ole edes vielä kokeiltukaan.

2 thoughts on “Golf Variant VI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *