Yleinen

Retki savoon

Käytiin heittämässä ensimmäinen reissu koko perheellä savoon, kun saatiin uusi auto alle. Täytyypä sanoa, että vanhalla autolla retki olisi muodostunut luultavasti aika erilaiseksi. Nythän nuo kelit on enemmän kuin kuumat ja vanhassa autossa kun ilmastointia ei ollut niin matka olisi varmaankin ollut aika tukala. Okkokaan ei ollut istunut autossa juuri puolta tuntia pidempiä pätkiä. Lähdettiin heti aamusta ajelemaan ja matkahan sujui kuin tanssi. Uusi Golf hyrräsi kepeästi pitkin moottoritietä ja ero vanhaan ratsuun oli huima. Koneen kierroksetkin olivat reilusti pienemmät moottoritievauhdeissa ja täten myös melu sisällä oli huomattavasti pienempi. Mikkelissä vasta stopattiin ensimmäisen kerran ja sekin sen takia, että Okko oli töröttänyt lähes kolme tuntia yhtäsoittoa istuimessaan. Näyttää se pikkumiehen selkä hikoavan istuimessa vaikka ilma sisällä olikin miellyttävän viileä. Mikkelistä jatkettiin matkaa kohti Maaninkaa ja Okko sen kun nukkui koko matkan. Eipä olisi uskonut miten hyvin ensimmäinen matka voikaan mennä. Perille päästyä olo oli kovin virkeä vaikka matkaa olikin kertynyt ~460km. Ei tarvinnut kytätä nopeusmittaria, kun on vakionopeudensäädin, ilmastointi viilensi kabiinia ja istuimet ovat mukavan jämäkät istua. Passaa meidän nyt reissuja heitellä uudella kulkineella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *