Pyöräily

Cube LTD CC 2010

Ruettiin tuossa mietiskelemään, että ensi keväänähän sitä olisi Okon kanssa kiva käydä pyörälenkeillä. Pyörää tosin en omista ja rupesin niitä vähän katselemaan sillä silmällä. Lastenistuimen saa kiinni satulaputkeen, joten pyörässä ei välttämättä tarvinnut olla tarakkaa. Päädyin sitten maastopyörään ja muutamaa sellaista kävin kokeilemassakin. Tuntuivat kovin keveiltä käsitellä ja kivahan sitä olisi päästä vaikkapa maastoonkin ajamaan pelkän asfaltin sijasta. Päätin heti etten osta mitään rimpulaa mikä laukeaa heti ensimmäisenä vuonna heikkouttaan eli panostan laatuun. Lopulta päädyin tilaamaan Saksasta Fun-Cornerista Cuben LTC CC:n jossa on hyvät osat valmiina kiinni, joten niitä ei tarvinne heti päivitellä parempiin. On kunnon joustokeula ja vaihteisto viimeisen päälle hyvä. Kyllä tuolla passaa sitten ajella, kunhan se nyt ensin kotiin saapuu.

Tässä vähän osalistaa:

Frame Alu Lite 7005 RFR-Geometry
Size 18“
Color Black´n´Grey
Fork Rock Shox Reba SL, Motion Control, PopLoc
Headset FSA No.10 semi-integrated
Stem Easton EA30 Oversized
Handlebars Easton EA30 Lowriser Oversized
Grips CUBE Double Duometer
Rear Derailleur Shimano Deore XT RD-M772 Shadow
Front Derailleur Shimano Deore XT FD-M771, Down Swing, 34.9mm
Shifter Shimano Deore XT SL-M770 Rapidfire-Plus, 9-speed
Brakes Hayes Stroker Ryde hydr. Discbrake (180/160mm)
Chainset Shimano Deore XT FC-M770 44x32x22Z., 175mm
Cassette Shimano CS-HG50 11-32, 9-speed
Chain Shimano CN-HG53 108 links
Wheelset RFR ZX24 (Hubs: Shimano Deore XT Disc HB-M756, FH-M756)
Tyres Schwalbe Nobby Nic 2.25/Racing Ralph 2.25
Pedals Fasten Alu
Saddle Scape Active6
Seat Post Easton EA30 31,6mm
Weight 11,50 kg

2 thoughts on “Cube LTD CC 2010

  1. Hei!

    Miten on tämä kampe toiminut? Minulla olisi vastaavanlainen yhtenä vaihtoehtona ensimmäiseksi maastofillariksi.

  2. Hirveästihän minulla ei ole vastaavista kokemusta, kun tuo on itselle ensimmäinen maastopyörä ja yleensäkin pyörä lähes 20 vuoteen ;). Vaihteet napsuvat nätisti paikoilleen ja hyvin tuntuu pyörä rullaavan mitä nyt olen kavereiden maastureihin verrannut. Maastossa menee hienosti, märällä Schwalben Racing Ralph on aika liukas. Se täytynee vaihtaa johonkin toiseen kumiin. En osaa ainakaan nimetä mitään kohtaa pyörästä mikä pitäisi olla parempi eli todella tyytyväinen olen ollut ostokseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *