Pyöräily

Varusteita hommaamassa

Eilen tuli pistettyä tilaukseen Chainreactorcyclesistä CamelBak Lobo, jossa on kolmen litran vesisäiliö ja reilun kolmen litran tavarasäilö. Hyvin on nimittäin ajellessa huomannut ettei yhdellä pullolla pitkälle pötkitä. Tänään tuli ajettua vajaa 2 tuntia metsässä ja kylläpä siinä pari pullollista meni juomaa. Olisi vaan niin paljon kätevämpää ottaa letku suuhun ja imaista juomaa, no kohta tämä ongelma on poissa, kun tilaus saapuu Englannista. Samalla pistin tilaukseen Schwalben Rocket Ron Evolutionin + sisäkumin, paikkausvälineet ja rasvaa. Jostain tartteis vielä ostaa topatut housut kun tahtoo vähän olla takapää hellänä ajeluiden jälkeen. BikePlanetista kävin ostamassa kypärän ja voinen kertoa, että harvemmin olen huonompaa palvelua saanut. Olin yksin liikkeessä ja palloilin kypäriä katselemassa ja kaksi myyjää senkun juttelivat keskenään, ei tuntunut paljoa asiakas kiinnostavan. Oli kiire saada kypärä niin oli pakko ostaa tuolta vaikka muussa tapauksessa olisin kyllä kiikuttanut rahat muualle. No eipä tartte toistamiseen Espoon myymälään mennä. Kypäräksi valikoitui Met Kaos maastoväreillä. Kypärä istuu hyvin päähän ja tuntuipa se metsälenkillä hengittävänkin hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *