Magicshine P7

Posted on Posted in Pyöräily

Syksyn pimeneviin iltoihin tuli tarve katsella lamppua pyörään ja foorumeita selaamalla päädyin riistolamppuun eli pienten kiinalaisten tekemään kopioon Lupinen Teslasta. Hintaa on vain murto-osa, kun Lupine taitaa maksaa jotain 300€ niin kiinankopio oli reilu 60€ postikuluineen. Pintapuolisesti tarkasteltuna lamppu näyttää ihan laadukkaasti tehdyltä. Ilta sitten näyttää montako niistä luvatusta 900:sta lumenista on tallella. Kovat on lupaukset, mutta jos edes vähänkään on lukemat edes samalla seinällä niin luulisi valotehoa piisaavan metsässä rymyämiseen vähän pimeämmälläkin.

Kerkesin käydä iltamassa vielä koettamassa, että miltä näyttää ajella pimeässä Magicshinen avustuksella ja kyllähän tuolla näkee aika kivasti. Ei se nyt yöstä päivää tee, mutta ajamaan pystyy kyllä metsässäkin.

5 thoughts on “Magicshine P7

 1. DealExtremestä tilasin lampun ja noissa ei taida tulla missään mallissa euroliitintä mukana. Tarvitsee siis ostaa erikseen liitin. Kannattaa katsoa tarkkaan laturin plugia, koska eri malleissa saattaa olla eri plugit. Tuossa minkä tilasin oli UK-plugi ja toisessa vastaavassa mallissa oli taas US-plugi.

  Täältä voi lamppuja katsella:

  http://www.dealextreme.com/products.dx/category.905

 2. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
  you can earn additional cash every month because you’ve got high
  quality content. If you want to know how to make extra bucks,
  search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *