Yleinen

Virkistyspäivä töissä

Eilen olikin vähän erilainen työpäivä mihin on tullut totuttua. Meille pidettiin virkistyspäivä Finnair Stadiumilla, aloitettiin aamulla yhdeksältä ja paikka oli varattu 01:30:een asti. Onneksi päivä oli aurinkoinen vaikkakin melko viileä. Aamupalan jälkeen meillä oli koulutusta kolmisen tuntia ja sitten meidän päästettiin syömään. Ruokailun jälkeen meille oli järjestetty kaikenlaisia pelejä. Iso osa porukasta pelasi jalkapalloa, mutta muutakin tuolla sai tehdä jos potkupallo ei jotain syystä kiinnostanut. Oli videopelejä, ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa, neppistä, golfia ym…

Ei tullut itse ilmoittauduttua tuohon jalkapalloon, joten kuvasin sitten kameralla tapahtumia. Näytti olevan vaarallista peliä, kun taisihan tuolla useampikin ukko käydä paikkauttamassa itseään. Yhdeltä lähti jopa muisti, toivottavasti on jo palautunut. Pelit saatiin pelattua ja voittajaksi selvisi “Iranin” joukkue ;). Mitalistit saivat palkintonsa Playersin tyttöjen tanssiessa.

Jalkapallon jälkeen oli taas ruokailua luvassa ja alettiin päästä itse asiaankin pikkuhiljaa 😉 (lue:viinakset). Siinä ruokailun ja muutaman ruokaryypyn jälkeen katsottiin Suomi-Valkovenäjä matsi isolta screeniltä. Joku pumppukin tuolla soitteli, mutta se jäi kyllä kuulematta ihan kokonaan. Pelin loppuvaihella meille tultiin vinkkaamaan, että nyt kannattais tulla katsomaan mitä lavalla tapahtuu. No pitihän se sitten mennä mielenkiinnosta katsomaan. Siellähän se Playersin tytöt vetivät showta sen minkä kerkesivät ja pitihän siitäkin muutama kuva napsaista talteen.

Kello alkoi olla jo seuraavan päivän puolella joten katsoin parhaaksi poistua, kun töihinkin oli vielä mentävä aamulla. Kovin oli töissä hiljaista ja monella taisi viikonloppu alkaa normaalia aikaisemmin ;). On se vaan kiva kun firma ymmärtää järjestää näitä tapahtumia työntekijöilleen, kovasti ne aina piristää työnteon lomassa vaikka heti seuraavana aamuna ei ehkä siltä tunnukaan ;).

Kuvia päivältä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *