PyöräilyValokuvaus

Tour de Helsinki 2010

Itsehän en siis tuolla pyöräillyt ihan vaan siitä syystä, että tuskin olisin edes jaksanut koko lenkkiä polkea ainakaan siinä ajassa että kukaan olisi enää ollut velodromilla vastaanottamassa. Polkaisin kotoa maasturilla Oittaalle ottamaan muutamat kuvat pyöräilijöistä. Kotoa meni noin 40 minuuttia, että pääsin perille ja oma keskinopeus oli noin 20km/h eli eipä tuolla vauhdilla kannata vielä mihinkään kisoihin ilmoittautua. Aikamoinen lössihän noita pyöräilijöitä ajeli ja niistä muutamat kuvat tuli napsittua. Ilmoittautuneita näytti olevan 1831 tuolle 140km:n pituiselle lenkille.

4 thoughts on “Tour de Helsinki 2010

 1. Hello!

  Browsing though your pictures I found my self in the picture _MG_5447.jpg, would you be so kind and send to me the original with hi resolution?

  Keep practicing cycling, you will get better, but only hours in the saddle will help you to improve your skills and the capacity to pedal for few hours! And yes there were guys that did 20 km/h as average in this race!

  Thank you very much!

  Felipe

 2. Hi Felipe,

  Check your email! I’ve just started cycling or maybe it’s more like mountainbiking. I’ve had almost 20 years break from cycling so maybe it takes some time to get used to it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *