Pyöräily

Maastolenkillä eksyilemässä

Käytiin Samin kanssa pyöräilemässä maastossa tänään kun kelikin oli hyvä. Etukäteen katsottiin kartalta, että mistä koetetaan ajella reitti läpi. Jossain vaiheessa tuli sellaista maastoa eteen, että oli pakko taluttaa pyöriä. Oli isoa ojaa ja kaatuneita puita hakkuualueella jossa ei voinut ajaa. Koetettiin sitten vaan mennä oletettuun “oikeaan” suuntaan ja lopulta päästiinkin tutuille poluille, tosin niille ei ollut alunperin tarkoitus edes mennä. Kotiin kun selvittiin niin katselin Sports Trackerin kartalta, että oltiin ehkä korkeintaan reilun sadan metrin päässä siitä tiestä minne oli tarkoitus alunperin mennä. Olisi tietysti voinut vilkuilla enemmän sitä puhelimen karttaa niin oltais jopa saatettua sattua tuolle tielle. No kivapa tuo oli silti käydä sotkemassa maastossa. Kvisintien maastoissa on kyllä paljon ajettavaa polkua jossa näyttää käyvän pyöräilijöitä, yhtään ei olla tosin vielä nähty ihme kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *