RC-autot

Gens ace 5000mAh 11.1V 40C 3S1P

Posted on

Tilasin tuossa germaaniasta uuden akun “Okon” rc-autoon, kun näyttää vähän heikonlaisilta nuo Zippyt mitä tilasin Hobbykingistä. Yksi noista Zippyistä on mennyt niin huonoksi ettei sillä aja kuin minuutin tai pari ja sitten on jonkun kennon jännite tainnut tipahtaa niin alas, että noparin lipo cut-off puuttuu peliin ja auto pysähtyy. Nyt tilasin kehutun Gens acen akun jossa on sama kapasiteetti kuin noissa Zippyissä, mutta virranantokykyä on enemmän. Gens acen pitäisi työntää burstissa jopa 400A:ta ja jatkuvana 200A:ta.

RC-autot

JConcepts Ford F-250 kori

Posted on

Hommasin toisen korin vakion lisäksi. Yleensähän korit tulevat kirkkaana eli itse pääsee/joutuu sen maalaamaan. Olin hommannut spray-maalit tätä varten ja tänään kävin maalaamassa kopan. Tein maalauksen kahdella värillä eri pääsin maskaamaan auton ennen maalausta ja ikkunat peitin paketissa mukana tulleilla tarroilla. Pääväriksi tuli Subarun sininen ja puskurit maalasin metallinharmaaksi. Taisin maalata sinistä kolme kerrosta ja sitten poistin maskit ja maalasin pariin kertaan puskurit. Maalin kuivuttua poistin kalvon korin päältä ja liimasin tarrat. Ihan hienohan tuosta tuli omasta mielestä.

RC-autot

Traxxas Stampede 4×4 VXL

Posted on

Okko sai vähän etuajassa RC-auton. Auto on sitä luokkaa ettei sitä ihan heti uskalla antaa pikku-ukkelin käskettäväksi, joten isi joutuu sillä sitten sen aikaa leikkimään että ukkeli kasvaa ;). Ekat tyypit otettiin tänään tuossa meidän pihassa ja aika nopsaan tuntuu tulevan tontin rajat vastaan. Menohaluja tuosta autosta löytyy ihan riittävästi varsinkin 3s-lipoilla. Vaatii harjoittelua tuollaisen voimanpesän hallinta ja aika monta volttia tulikin heitettyä ihan osaamattomuuttaan. Auto on 1:10 kokoluokassa ja mittaa on 50cm wheelie barin kanssa. Noilla mitoilla ei pitäisi ihan jokaiseen pieneen esteeseen jäädä kiinni.