Audio / VideoPyöräily

Espoon keskuspuisto

Käytiin Jonin kanssa ajelemassa Espoon keskuspuistossa eilen kun kelikin sitä suosi. Märkäähän siellä oli vaikkei ole satanutkaan muutamaan päivään. Aloitettiin kunnon mutapätkällä jota jo viime keskiviikkona pimeällä vähän ajettiin, mutta käännyttiin jossain kohtaa takaisin vetäjän toimesta. Hyvinhän tuon olisi voinut loppuun ajaa varsinkin kun meitä oli kolme joilla oli järeät lamput mukana niin valotehoa riitti. Tosin yhdellä pääsi kiinanvalosta akku loppumaan juuri kun saavuttiin ko. pätkälle. Olarissa on hienot kalliot missä ajella, valittavissa on hyvin teknistä pätkää, mutta myös helpompaa reittiä. Passaa tuolla käydä kruisimassa ainakin siihen asti kun alkaa kelit menemään miinukselle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *