PerheYleinen

Jätkäsaaren Joulumakasiini 2011 ym….

Käväistiin Jätkäsaaressa Lars Sonckin suunnittelemassa vanhassa tiilirakennuksessa, jossa oli joulumyyjäiset. Itselle tarttui mukaan Kaffan kahvia papuina ja Okolle yksi paita. Kiki osteli joululahjoja ja itselleenkin jotain pientä. Aika vähän tuolla oli firmoja paikalla, joten katsomista ei riittänyt kovin pitkäksi aikaa.

Ao. putiikit olivat mukana tapahtumassa:

Bol-valaisimet, Fem, Foreign Objects, Grey Market, Katariina Guthwert, Kaffa Roastery, Kasperi, KRNKY, Napa Books + Illustrations, Nopsan vaatelainaamo, Pelago Bicycles, Purjebägit sekä Saana ja Olli.

Käytiin katsastamassa samalla vaivalla uusi Verkkokauppa.com kun siinä vieressä oltiin. Ennen kotiin menoa heitettiin perät vielä Kirkkonummen maatilapuodissa ja ryystettiin siellä kahvit ja sitruunapiiraat ja Okko imi pillin läpi mehut ja söi joulutortusta luumuhillon ;). Mukaan lähti paria erilaista hilloa (Mangs Gård) ja ryytisinappia jota tuntuivat kovasti kehuvan hyväksi sinapiksi. Luonnollisesti mukaan lähti myös vuokaleipää jota täytyy aina saada kun tuolla käydään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *