RuokaYleinen

Kylillä

Essi tuli visiitille Helsinkiin New Yorkista pariksi viikkoa ja käytiin sitten oikein porukalla (Essi, Merja, Jenni, Kiki ja minä) iltaa viettämässä. Varattiin pöytä Bar Teoksesta puoli yhdeksäksi. Mehän oltiin tietenkin Kikin kanssa tapamme mukaan etuajassa paikalla ja jäätiin siten odottamaan muiden saapumista. Jenni ja Merja tulikin aika pian ja mentiin sisälle odottamaan Essin saapumista. Tilattiin viiniä pöytään odottelun ajaksi ja Essi oli taas sen perinteisen vajaan tunnin myöhässä ;). 

Tilattiin vihdoin ruokaa ja otin tapas menun jossa oli 13:sta eri sortin evästä. Siinä tilausta odotellessa Essi kaivoi kassin josta sai valita tuliaiset. Kiki tosin sai erikkotuliaisen, kirjan (The little black dress) joka kertoo vaatesuunnittelusta. Minä valkkasin Mujin magneettikiinnitteiset koukut. Saatiin ruoat eteen, nälkä olikin jo aikamoinen. Ruoka oli ihan hyvää vaikkakaan ei mitenkään erikoista. Ravintolassa oli aika kova meteli vaikkakaan ei ollut edes täyttä, tuohon asiaan voisi vähän panostaa. Saatiin tuhottua kolme putelia vinettoa ja lautasetkin oli tyhjät niin otettiin laskut ja lähdettiin kohti Angleterreä. Otettiin sitsot ja mentiin nurkkapöytään jossa joku Essin kaverikin oli. Vähän aikaa siinä höpöteltiin ja päätettiin lähteä kotiin kun alkoi väsy painaa. Jenni ja Merja kerkesikin lähteä juuri meidän edeltä. Essi jäi vielä kaverinsa kanssa ties kuinka pitkäksi aikaa. 

Tänään käväistään ehkä vielä Helsinki design weekissä, kun sinne oli nuo muut ainakin menossa. Viime vuonnakin tuolla tuli käytyä patsastelemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *