KahviRuokaYleinen

Ruokamessut 2006

Messukeskuksessa oli ruokamessut tänä viikonloppuna ja siellä tuli käytyä pyörähtämässä. Ulrika & Juhani kahviklinikallaMuutoin ei varmaan olisi edes tullut lähdettyä tuonne, mutta kun siellä oli baristamaajoukkueen porukkaa mukana niin ajattelin käydä katsomassa, että mitä ne siellä puuhaavat. Kierreltiin messualuetta ja aika pikaisesti löydettiinkin Ulrika ja Juhani espressokoneen takaa. Pekka & Juhani puikoissaBaristojen ständillä sai maistella 9:n eri valmistajan espressoa. Maistoin tosin vain Peter's Coffeen espressoa. Näytti tekevän espresso hyvin kauppansa, koska ständillä oli koko ajan jonoa. Seinällä oli espressovaihtoehdot ja baristalle kun sanoi vain kahvin niin kohta sai maistaa haluamaansa espressoa.

Käytiin myös katsomassa Baristamaajoukkueen kahviklinikka missä oli kahvinvalutusvinkkejä Juhanin ja Ulrikan toimesta. Harmillisen vähän oli vaan porukkaa seuraamassa esitystä. 

Käytiin kiertämässä vielä toinenkin puoli messukeskusta jossa oli kirjamessut samaan aikaan. Kiki osti muutaman kirjan TaiK:n osastolta kun näyttivät myyvän kirjoja todella halvalla. Oli aika kova ryysis tuolla puolella messukeskusta, tuntui että jää jalkoihin.

Käytiin vielä piipahtamassa ruokapuolella ja ostettiin Mikkelin Kalaherkun tekemää muikkukukkoa ja myös pari muikkupiirakkaa. Kotiin kun päästiin niin pistin kalakukon ja piirakat uuniin lämpenemään. Piirakat oli ihan jees, kukko odotti vielä lämpenemistä. Oli muuten iso pettymys kun kukkoa pääsi maistamaan. Kuori oli pehmeä, kalakin maistui ihan kummalle ja silava oli paksua kuin mikä. Jos tätä tekelettä vertaa kuopiolaiseen Partasen kalakukkoon niin ei tartte samana päivänä verrata. Tästä päivästä lähtien lupaan pyhästi etten koske muihin kuin Partasen kukkoihin. Taitaapa jäädä tämä kukko syömättä kun ei tuosta oikein makunautinnoksi ole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *