Pyöräily

Commencal Meta 55 Team

Viime kesänä ostettu Meta alkoi pitää jotain ihmeellistä napsuntaa rungon suunnasta ja lopulta päädyttiin siihen, että koko runko vaihtuu takuuseen uuteen. Tuosta ei kyllä kukaan vikaa löytänyt ja kaikki toimi ihan hyvin, mutta ääntä se piti. Tehdas sattui lähettämään väärän värisen rungon kun entinen oli väriltään valkoinen, mutta eipä tuo sininenkään näytä yhtään hullummalta. Samalla kertaa pyörään asennettiin RockShoxin Reverb hissitolppa. Nyt ei tartte enää jännätä jyrkässä mäessä/dropissa, että lentääkö sitä tangon yli vaiko ei. Reverbissä saa tolpan korkeutta säädettyä portaattomasti 125mm verran. Jos haluaa saada satulan alas niin sen kun painaa tangossa olevaa remotea ja satula tipahtaa niin kauan alaspäin kun painat nappia. Ylöspäin tullessa nostat vaan ahteria ja painat nappia niin satula tulee ylös, näppärää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *