Pyöräily

Porkkalankierros

Keli näytti vihdoinkin olevan hyvä pyöräilyyn viimeaikaisten sateiden jälkeen ja päätinkin piipahtaa Porkkalassa, jossa käytiin Jaakon kanssa toukokuun lopussa. Nyt läksin matkaan yksinäni tarkoituksena ajaa rauhallinen lenkki hissutellen. Aika tuulistahan tuolla oli ja joidenkin peltoaukeiden kohdalla tuuli oli aika puuskittaista ja pyörä heilahteli ikävästi sivusuunnassa. Kyllä tuolla kelpaa ajella maisemien ja maastonkin puolesta, joka ei ole liian mäkistä meikäläisen kunnolle. Viimeksi Jaakon kanssa käytiin kääntämässä pyörät Porkkala Marinin pihassa, nyt käänsin vähän ennen siinä viimeisellä linja-autopysäkillä. Vähän yllätyin kotosalla kun katsoin mittaria että nythän mentiin parisen kilsaa tunnissa kovempaa kuin aiemmin. Nyt keskari oli 28km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *