KahviRuoka

Mustikkarahkapiirakka

Kirsi oli vailla mustikkapiirakkaa ja päätettiin sitten sitä tehdä työpäivän päätteeksi. Käväistiin kaupassa ja ostettiin vielä maitorahkaa lisäksi. Ihan perus pullataikinaan tuo piirakka tuli tehtyä. Rahkaa olis voinu ehkä laittaa vähemmän niin mustikan maku olis tullut enemmän esille. Eipä tuo tosin pahaa ollut nytkään. Kiva väri tuohon rahka/mustikka sekoitukseen kyllä tuli näillä suhteilla.

Mustikkarahkapiirakka

Kahviakin toki piti tehdä palan painikkeeksi. Nykyään olen suosinut enemmän pressopannua suodatinkeittimen sijaan. Pressopannulla tehty kahvi on vaan niin paljon parempaa. Sekoitin Moak:n Servitoa ja Mokafloria 50/50-suhteella ja annoin hautua muutaman minuutin pannussa ennen kuin painoin sihdin läpi ja hyvää tuli.

Enemmän pitäis kyllä leipoa koska mukavaa puuhaahan tuo on. Jospa tässä lähipäivinä tulisi taas tehtyä jotain, koska pitäis saada nuo kaapit tyhjennettyä muuton tieltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *