Kahvi

Kahvit finaalissa

Parisen päivää sitten koin katastrofin kun huomasin ettei kaapissa ollut yhden yhtä papua kahvin tekemistä varten. Ongelma poistui eilen kun kävin  vierailemassa Ulrikan tykö Kaffecentralenissa. Maistelin kahta uutta papua espresson ja espresso macchiaton muodossa. Caffè Paranà - Espresso ItalianoEnsin maistoin Caffè Paranà espressoa joka on 100%:sta arabicaa. Kivan pehmoista oli tämä uutuus ja jälkimakukin oli hyvä. Toista papua en edes muista nimeltä, mutta A:llä se taisi alkaa ;). Siinä oli seassa myös 20% robustaa ja sen kyllä näki heti cremasta. Ulrika kertoili että tämä laatu sopii paremmin maitokahveihin ja siksipä tämä tulikin espresso macchiaton muodossa eteeni. Otin tuota Paranàa kilon pussukan mukaani. Hommasin myös tamppausmaton ettei pöytien puupinnat kärsi ja taisipa mukaan lähteä vielä cantuccinejakin. Huomasin vähän aikaa sitten, että aukioloaikoja on pidennetty joka on kiva asia. Nyt pavut voi hakea viikolla 9-18 ja lauantaina 10-16 välisenä aikana. Enää ei tarvitse lähteä kauhealla kiireellä töistä :).

Ulrika pyyteli minua ja Kikiä Baristakouluun joita Ulrika ja Lari vetävät. Kerkesinkin jo vähän kyselemään halukkuutta kurssille ja kuulemma se vois olla ihan kiva käydä. Nythän minä olen operoinut tuota espressomasiinaa yksinoikeudella niin olisihan tuo kiva että Kikikin pääsisi välillä puikkoihin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *