Ruoka

Avokadopasta

Monessa blogissa on kohkattu avokadopastasta ja päätin sitten tekaista sitä, jotta tietää sitten onko se kaiken kohkaamisen arvoista. Tein itse alla olevalla ohjeella joka poikkeaa hitusen alkuperäisestä

Aineet:

  • avokado
  • basilika
  • valkosipuli
  • persilja
  • lime
  • oliiviöljy
  • parmesan
  • suola
  • mustapippuri
  • spagetti

Silppusin kulhoon vajaan nipun basilikaa, persiljaa hitusen, yhden valkosipulin, yhden limen mehun, yhden avokadon, parmesania kourallinen, oliiviöljyä sen verran että massa ei jää liian kiinteäksi, lisäksi tietysti suolaa ja mustapippuria. Seos maistuu aika paljon samanlaiselta kuin vaikkapa ihan perinteinen pestokin. Onhan tuossa toki paljon samoja aineita mukana. Spagettia keittelin ~400g. Spagetin valmistuttua massa sekoitetaan spagetin kanssa ja avot, valmista tuli. Olihan se kyllä hyvää ja helppoa tehdä. Passaa tehdä toisenkin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *