Ruoka

Hamppari

Tuossa jokunen viikko sitten teki mieli hampparia ja päätin että tekaisen itse possuhampparin. Ostin possun ulkofilettä jolle tekaisin marinadin oliiviöljystä, paprikamausteesta, mustapippurista ja suolasta. Possu kerkesi marinoitua pihvien muodossa reilun tunnin ja sitten laitoin ne foliossa uuniin 2:ksi tunniksi 140°C:seen. Sitten possufileille näytettiin vielä paistinpannua jossa lihojen pinnalle siveltiin omenaviinietikka/hunaja/sinappi seosta. Possun revin pieneksi suikaleeksi, se kun oli tuon käsittelyn jäljeltä todella mureaa. Löysin kaupasta hyvät sämpylät ja ne paahdoin parilassa. Lisäksi paistelin tikuiksi leikattua porkkanaa pannulla hampparin väliin. Sämpylän väliin meni myös cheddaria, korianteria, suolakurkkua, ketsuppia, majoneesia ja salaattia. Voin kertoa että oli kirkkaasti parasta hampparia mitä on tullut syötyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *