Yleinen

Sivakat

Jokunen viikko sitten tuli mieleen, että olisipa kiva hiihtää talvella kun hiihtämistä ei ole tullut pitkiin aikoihin harrastettua. Nuorempana tuli hiihdettyä paljonkin kun latu meni ihan kotitalon vierestä. Nyt ei ihan noin hyviä olosuhteita/paikkoja ole lähellä, mutta kyllä täälläkin pääkaupunkiseudullakin ladulle pääsee. Niin kuin tapana on ollut niin lapasestahan nämä hankinnat aina lähtee. Tai miten sen nyt ottaa, ainakaan ei tarvitse välineitä syyttää jos suksi ei luista. Kävin Kalle Sportissa vähän vakoilemassa välineitä kun olin kuullut, että sieltä saa asiantuntevaa palvelua. Mukaan lähti Rossignolin X-IUM WCS S2 luistelusukset, Alpinan CSK luistelumonot, Rottefella Xcelerator siteet ja Startin Loppet sauvat. Sukset on kyllä “hitusen” muuttuneet sitten viimeisen hiihtokerran. Eihän nuo nykyiset välineet paina juuri mitään, sidettäkään ei tarvitse enää ruuvata sukseen kiinni ja siteen paikkaa voi muutella jälkikäteen helposti. Otin pakettiin vielä pohjustuksen kun tuota ei ole tullut juuri tehtyä ja nyt pääsee suoraan ladulle. Ostin vielä siklin,harjan, fluorivoidetta ja Rexin voiteluraudan. Noilla pitäisi päästä alkuun komeasti.

One thought on “Sivakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *