Yleinen

Samsung Galaxy S4

Nokia puhelimia on tullut käytettyä taukoamatta varmaan vuodesta -99 tähän päivään saakka kunnes leiri vaihtui Samsungiin. Viimeisimpänä luurina oli Nokia N9, joka oli sinällään ihan ok puhelin, mutta välillä se jumitteli pitkään vaikkapa meilien haussa tai nettisivuja ladatessa. Varasin muutama viikko sitten Samsungin uusimman eli Galaxy S4:n ja eilen sen sain sitten näppeihini. Luuri on ollut helppo ottaa käyttöön ja kaikki on toiminut moitteetta. Nyt jopa tekstin kirjoittaminen onnistuu ilman kirjoitusvirheitä, koska näyttö on riittävän suuri omille nakkisormille. 5″:n näyttö ja 1920*1080 resoluutio takaa, että piirto on todella tarkkaa. Kameran ominaisuuksista voinee mainita tilan jossa voi kuvata yht’aikaa etu- ja takakameralla. Etukameran ottaman kuvan itsestä voi sommitella mihin kohtaa kuvaa sitten haluaakaan. Lisäksi kameralla otettuun kuvaan voi lisätä selostuksen joka on myös kiva ominaisuus. Käytettyä tulee varmaan myös Garmin Connect softaa joka yhdistää S4:sen Garmin Edge 810 pyöräilytietokoneeseen. Garmin Connect softa lähettää puhelimesta säätiedot Edge 810:aan ja varoittelee mahdollisesta huonosta säästä reitillä. Kotijoukot voivat seurata livenä netistä, että missä pyörä liikkuu. Muutoinkin tähän luuriin saa erilaisia softia aivan eri malliin kuin Nokialaisiin on saanut. Esim Garmin Edgen softatukea kysellessä tuumasivat, että Windows puhelinten määrä on niin pieni etteivät ole tehneet siihen tukea muille käyttiksille kuin Android ja iOS.

Oikein hyvältä on puhelin vaikuttanyt näin lyhyen tutustumisen perusteella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *