Pyöräily

Tour de Maaninka eli Huiluupyöräily

Käväistiin kesäloman aikaan taasen mummoloissa ja Maaningalla oli Huiluuruppeemat ja siellä sama pyöräilytapahtuma kuin viime vuonnakin. Tosin tänä vuonna oli entistäkin vähemmän osallistujia jos mahdollista, lienekkö paljoa kymmentä enempää lähtenyt reissuun. Aamulla keli näytti vielä suht samalta kuin viime vuonnakin eli aurinko paistoi täydeltä terältä ja oli lämmintä. Juuri ennen lähtöä taivas menikin aivan pilveen ja sää viileni hetkessä, mutta vettä ei sentäs satanut. Reitti kiertää Maaninkajärven ja mittaa matkalla on noin 41km ja maasto on helppoa ajettavaa vähine nousuineen. Viime vuonna ajettiin Kirsin kanssa kierros 21km/h vauhtia ja silloin oikein yllätyin miten hyvää vauhtia tultiin. Tänä vuonna tosin keskari oli jo 23.6km/h eli selvästi parempi. Maaliin kun päästiin niin arpoivat vielä palkinnon ja kerrankin kävi hyvä tuuri ja voitin. Voittona oli 100€:n lahjakortti paikalliseen urheiluliikkeeseen eli Rauta-Sport Hoffreniin. Olinkin käynyt tuolla päivää aikaisemmin ja katsellut hiihtokamppeita ensi talvea varten. Löysinkin yhden hyvän OW:n takin, mutta hinta oli suht rapea joten jätin silloin vielä ostamatta. Nyt sitten palkintorahoilla kävin takin hakemassa ja lisäksi löysin vielä housutkin, vähän piti väliin vielä rahaa laittaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *