Pyöräily

Ysikymppinen

Edellinen yritys tälle samaiselle lenkille päättyi siis renkaan puhkeamiseen ja vannekin otti siinä samassa osumaa. Nyt on alla Campagnolon Zondat onneksi lenkki meni nyt ilman ongelmia. Muutoin alkupätkä lenkistä oli Siuntioon asti tuttua kauraa, mutta esim Niemenkylässä ei ole tullut pyörällä liikuttua. Oikein mukavaa maastoa oli kyllä ajella ja rauhallista. Samoin kun heitin pienin lenkin Siikajärven kautta niin se oli myös mukava reitti. Loppumatkasta alkoi kyllä jaloista jo parhaimmat paukut olla käytetty, mutta yllättävän kivuttomasti lenkki kuitenkin sujui. Hetken siinä jo mietin, että pitääkö se ylimääräinen kymppi ajaa, että saisi satasen täyteen, mutta jätin sen sitten kuitenkin ajamatta. Ajoin muuten tähän ysikymppiinkin hitusen ekstraa, että sain sen 90km kasaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *