Yleinen

Kränzle 1152 TS T

Nyt kun asutaan asunnossa missä voi pestä pihassa autoa niin pitihän se hommata kunnon pesurikin uutta autoa odotellessa. Nettiä selailin ja moni oli kovin tyytyväinen Kränzlen tuotteisiin. Jotain kokemusta on Kärcherin pesureista ja ainakin ne halvemman pään laitteet eivät ole kauheasti vakuuttaneet. Vettä vuotaa sieltä täältä ja letkut on liian lyhyet ym….Tilasin nettikirjoittelun perusteella Kränzlen 1152 TS T pesurin Heinolasta Tooloutletista. Toimitus oli todella nopea ja jo seuraavana päivänä tilauksesta pääsin pesuhommiin.

Kränzlen pesuri vaatii, että vettä tulee seinästä vähintään 10 litraa minuutissa. Lisäksi vaatimuslistalla on 16A sulake ja ensimmäisen 50 tunnin jälkeen öljynvaihto. Vedentuotto pesurissa on siis tuo mainittu 10 litraa minuutissa ja se tuupataan pihalle 130 barin paineella (max 150bar). Painetta pystyy säätämään itse haluamalleen tasolle 30-130 bar alueella. Pakettia aukaistaessa huomasi, että aika tavalla on koneella painoa. Kone painaa 31,5kg ja koko on samaa luokkaa muiden peruskoneiden kanssa. Kone on kokonaan metallia, muovia on vain rungossa. Pesuri pitää laittaa vaakatasoon pestessä normaalista poiketen. Ensimmäinen pesu ja mies oli yhtä hymyä, ihan mahtava laite. Puhdasta tuli vaikka autoa ei oltu pesty pitkään aikaan ja pohjille laitoin ruiskupullosta vähän Wurthin pesuainetta. Auto oli helppo pestä 15 metriä pitkän letkun avulla, enää ei ole tarvetta käydä siirtämässä välillä pesuria. Pesurin liipasimesta kun päästää irti niin Kränzle sammuttaa moottorin ja liipasinta uudestaan painaessa painetta tulee välittömästi. Laite tuntuu todellakin siltä että se on tehty kestämään, toivotaan pitkää yhteistä taivalta.

Projectechistä tilasin Bilt Hamber Finis-wax vahaa, pesuaineeksi Bilt Hamber Auto-foamia ja painepesurin kaveriksi PT Foam Lancen. Foam Lancella pitäisi saada pesuaine paksuksi vaahtokerrokseksi auton päälle joka sitten huuhdellaan painepesurilla pois. Parhaassa tapauksessa jos autoa tarpeeksi usein pesee niin vaahtopesu riittää ilman sen enempää mekaanista hankaamista.

 

2 thoughts on “Kränzle 1152 TS T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *