Pyöräily

YT Industries Capra AL 2

Kevään korvalla joku linkkasi facebookin filohuurut-ryhmään Capran alumiinisen version ja kehui specsejä hintaan nähden eikä tuota oltu muutoinkaan haukuttu. No erehdyin tuota linkkiä klikkaamaan ja ostoonhan se pyörä meni. Hiveli myös omaa silmää ja hinta varsin kohtuullinen ominaisuuksiin nähden. Odottaa tuota tosin sai kun 1.4.2015 sen tilasin ja 26.6.2015 se vihdoin tuli.

Pyörässä on aika loiva keulakulma ja joustoa vaikka muille jakaa. Huomasi kyllä eron entiseen pyörään kun pääsi alamäkeen menemään. Vähän kun sohvalla istuisi ja yhtään ei tullut sellaista tunnelmaa että olisi tangon yli menossa. Tässä pyörässä on vakiona oikeastaan kaikki mitä tarvitsee. Ehkä poistan jossain vaiheessa toisen eturattaan, mutta antaa vielä toistaiseksi sen pysyä paikoillaan. Kyllä tällä nyt passaa ajella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *