Audio / VideoPS3

Planet Earth

Kävinpä sitten hakemassa Eerikinkadun Filmifriikistä Planet Earthin Blu-ray levynä. Harmi ettei tätä ole ainakaan vielä saatavana kotimaisella tekstityksellä. Toisaalta David Attenborough puhuu sen verran selkeää lontoota, että eipä tuo paljoa haittaa vaikkei tekstejä löydykään. Se mikä on ihmeellistä niin miksiköhän nämä levyt on tehty 1080i formaatissa eli täyttä HD-laatua ei ole käytetty. Kuulemma jenkkeihin on joku versio tehty missä kaikki herkut on mukana. Joka tapauksessa kuva näyttää hienolta tälläkin tasolla. Äänetkin tuntuis menevän aika alas kun jossakin kohtaa alkoi seinällä olevat taulut rämistä :). Paketissa on vajaa 10 tuntia katsottavaa eli ihan yhdeltä istumalta tätä ei jaksa katsoa läpi. Tämä on kyllä "must" hankinta kaikille luontodokumenttien ystäville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *