PS3

GT5 prologue & G25

Tuossa parisen viikkoa sitten ilmestyi kauan odotettu autopeli eli GT5 prologue ja hetihän se piti käydä kaupasta hakemassa. Todennäköisesti GT5 on hienoin ja realistisin autopeli mitä tähän mennessä on tehty. Grafiikka on kaunista katseltavaa ja autot on mallinnettu todella hienosti. Autoissa on todellakin eroa ajotuntumassa ja näitä pääsee vielä säätämäänkin kunhan ensiksi läpäisee A, B ja C-lisenssit. Ajelin A ja B-lisenssit läpi pädillä ja sitten vähän lapsetti ja kävin hakemassa Logitechin G25 rattisysteemin. Onpahan muuten järeä setti ja on muuten hyvä ajaa. Tuosta setistä löytyy normaalien toimintojen lisäksi kytkin ja kuusilovinen vaihteisto. Aika paljon tarkempia linjoja pystyy tuolla ajelemaan jos pädiin vertaa ja onhan tuossa ihan eri fiilis kuin pädissä. Vielä pitäis jaksaa hangata noita ajoja sen verran että sais sen Ferrarin F1:sen hommattua.

Ongelmaksi rattihässäkälle muodostuu sijoitus kun PS3:nen on kuitenkin olkkarissa. Toistaiseksi olen pultannut tuon normaaliin tuoliin kiinni, mutta tarkoitus olisi tehdä itse jonkinlainen teline johon nuo saisi kytkettyä. Onhan noita jonkinlaisia malleja näkynyt myynnissäkin, mutta tuntuu hinta olevan suht korkea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *