Kahvi

Kaffa Roastery

Tänään tuli piipahdettua Kaffa Roasteryn tiloissa Vantaalla kun heillä oli avoimien ovien päivä. Ihan mielenkiintoista oli nähdä että millaisissa tiloissa kahvia tehdään ja minkälaisilla koneilla. Pari paahdinta näytti olevan käytössä millä näitä hienoja kahveja paahdetaan. Harmi vaan että paikka on vähän turhan kaukana että kehtaisi paikan päältä käydä kahvinsa noutamassa. RwandaPäästiin maistelemaan useampaakin kahvia niin suodattimesta kuin espressonakin ja hyvää oli. Jotain uuttakin tarttui haaviin mitä kaupassa en ollut ennen nähnyt. Kuulemma olin ensimmäinen joka sai käsiinsä Rwandaa, näytti olevan tänään paahdettua eli siis suht tuoretta. :). Aiemmin viikolla tuli ostettua samaisen pytingin India Monsoon Malabaria, India Balmaadi Estatea. Eipä ole juuri muiden valmistajien kahveja tullut sen jälkeen ostettua kun Kaffaa ekan kerran maistoin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *