Moottoripyörät

Ducati MotoGP day

Mika Kallion 'MotoGP- pyörä'

Poikkeuksellisesti tuli katsottua MotoGP- kisat jossain muualla kuin kotosalla. Tällä kertaa vahtasin kisat Rautatientorilla jonne oli viritetty screeni josta kisoja näytettiin. Muutakin toimintaa oli torille tuotu ja hyvä niin. Varusteitakin olisi paikalta voinut hankkia ja taisipa tuolla joku vastaanottaa pyöränkin kauppiaalta. Mika Kallion “MotoGP- pyörä” oli myös näytillä, tosin taisi olla rakennettu jostain 749:stä uusilla katteilla ja muilla jutuilla eli oli aika kaukana oikeasta kisapyörästä. Ducatin Desmocedici RR oli myös näytillä ja kyllä se on vaan nätti peli ja kallis myös. Kisojen välissä oli muotinäytöksiä jossa esiteltiin mopokamppeita ja taisi siellä olla vähän muutakin taminetta joukossa. Itse kisahan meni Kallion osalta hienosti aina toiseksi viimeiseen mutkaan asti jolloin peli lähti lapasesta ja taisi vähän käteenkin tulla osumaa. Harmi koska muutoin olisi kisasta tullut varmaan se kuudes sija. Ihan kiva että tälläisiä häppeningejä jaksetaan järjestää, toivottavasti näitä saadaan vielä lisää.

Kuvat tapahtumasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *