Moottoripyörät

Nahkaa ostamassa

Viime kesänä aloin katselemaan omaa MP-Asun nahkapukua sillä silmällä että uusi pitäisi saada kun saumat alkoivat repsottaa ja vetoketjun vetimet olivat hajonneet ym. muuta kivaa. Kävin katselemassa Reliatecilta Richan pukuja, mutta eipä sieltä oikein löytynyt käypäistä. Orgista lukaisin kun kehuivat kovasti Espoon Niittykummussa olevaa Superbikers putiikkia. Berik 5888Netistä katselin että möivät Berikiä jotka näyttivät omaan silmään hyvältä. Soittelin vielä liikkeeseen, koska nettisivuilta näytti ettei siellä olisi lainkaan sopivia housuja Berikeille. Kuulemma yhdet löytyi ja koko saattoi olla jopa sopiva minulle. Ne varattiin odottamaan kunnes kerkesin paikalle niitä sovittelemaan. Töiden jälkeen menin sovittelemaan kamppeita ja Memmu siinä tuumaili että saattaa olla hikinen homma saada housut jalkaan, mutta sitten kun ne sinne menee niin ei ole enää hätää. Berik 5927No kovasti niitä koetin kiskoa jalkaani, mutta en saanut vetoketjua kiinni millään. Sovitin sitten välillä takkia ja se tuntui istuvan hyvin päälle. Koetin vielä useaan otteeseen housuja, mutta kun ei niin ei. Memmu oli sitä mieltä että kun niitä tarpeeksi kauan jaksaa sovittaa päälle niin kyllä ne sinne lopulta menee. Otin pienellä riskillä kamat kantoon. Kotona alkoi sitten sama rumba. Olisko mennyt noin kaksi tuntia että sain vetoketjun kiinni ja sitten olinkin varmaan kolme tuntia nahkahousut jalassa kotosalla ;). Kävin käveleksimässä pihalla ja kyykistelin niin kyllähän ne siitä alkaa muotoutua itselle sopivaksi. Varmaan saa vielä useampanakin iltana noita venytellä, saapahan naapurit ihmeteltävää kun käyskentelen ratakireissä nahkahousuissa ympäri pihamaata ja kyykistelen välillä. Täytyy vielä kehaista Superbikersin palvelua joka oli kyllä avuliasta ja pirteätä josta jäi hyvä mieli. Nyt vaan odottamaan ensi viikon ratapäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *