Audio / VideoMoottoripyörät

Nahkapuku testattu tositoimissa

Käväisin taasen viikolla Ahvenistolla kruisailemassa ja samalla tuli testattua uutta Berikin pukua radalla. Olen pitänyt pukua lähes joka ilta päällä, että se venyisi sopivaksi ja pikkuhiljaa se alkaa sitä olla. Vielä tuota tosin saa vähän venyttää, koska radalla tuli huomattua ettei roikkuminen onnistunut niin kuin olisin halunnut. Kertaalleen oli mopon jalkatapit maassa ja varmaan osasyynä oli se etten saanut roikuttua tarpeeksi. No ihan ok vauhtiin kuitenkin pääsin. Nelisen tuntia oli varattu aikaa ja ajaa sai niin paljon kun jaksoi, koska ryhmäjakoja ei tehty porukan vähyyden takia. Ihan ei sentäs tullut ajettua koko neljää tuntia putkeen ;). Aikaisemmassa puvussa ei ollut laahareita polvissa, mutta Berikin puvussa on ja sain ne jopa korkattua molemmilta puolilta josta olen ylpeä, eikä tarttenut edes kaatua että sai kulumista aikaiseksi ;). Kamerakin oli mukana joten otin videota ajosta. Olipa muuten hyvä että laitoin kameraan varmistuksen, koska ruuvi oli löystynyt aivan auki ja oli lähellä että kamera olisi tipahtanut kyydistä. Olin näyttämässä parille kaverille ajolinjoja ja päästin heidät jossain vaiheessa ohi ja rupesin kuvaamaan kun huomasin että kamera heiluu tangossa hullunlailla, piti kipaista varikon kautta huoltotauolle ja ei muuta kuin jampat kiinni ja kuvaus jatkui. Kiva oli käydä taas ajamassa kun tuntuu tuo ajaminen pikkuhiljaa sujuvan vaikka ainahan sitä parannettavaa löytyy. Katsoin videolta kierrosaikoja ja näytti yksi kierros taittuvan 1:34:00 aikaan, kaipa tuosta nyt pari sekkaa saa vielä pois suht kivuttomasti, alle 1:30:nen onkin sitten ajettava jo kovaa ja Ahvenistolla ei kehtais kauheita riskejä kuitenkaan ottaa kun on ne kaiteet vähän turhan lähellä. Dunlopin takanen alkaa näyttää aika karsealta kun se on kulunut oikealta puolelta ihan ruvelle, toinen puoli näyttää taas oikein hyvältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *