Kahvi

Latte art

Muutamaan otteeseen olen yrittänyt saada aikaiseksi kuvioita kahvin pintaan, mutta laihaksi on jäänyt tulokset tähän mennessä. Katselin videoita latte artin tekemisestä ja koetin ottaa opikseni. Äkkiseltään voisi kuvitella että eihän tuo nyt hirveän hankalaa voi olla, mutta eipä tuo nyt kuitenkaan tunnu onnistuvan kovinkaan helposti. Ymmärtääkseni espresson koostumus ja maitovaahto onnistuvat hyvin, mutta ongelmat tulevat sitten tuossa maitovaahdon kaatamisvaiheessa.

rosetta

Saan kyllä onnistumaan vähän sinnepäin olevia kuvioita, mutta ei ne nyt mitään mestariteoksia ole ;). Kai tuossa ranneliikkeessä jokin menee hitusen pieleen, mutta eiköhän tuo ala onnistua kun tarpeeksi harjoittelee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *