KahviValokuvaus

Barista- & Latte Art -kisat

Messukeskuksessa ratkottiin eilen Vuoden Barista- ja Latte Art -mestaruudet. Kivasti oli porukkaa katselemassa tapahtumaa vaikka paikan päälle pääsi vain kutsun kautta.

Osallistujat Vuoden Barista -kisassa:

  • Pekka Heinonen (Kahvila Valo, Tampere)
  • Roman Kolpaktsi (La Torrefazione, Helsinki)
  • Anu Käsnänen (Fazer Amica, Helsinki)
  • Victoria Nuottanen (Caffi, Vantaa)
  • Alexander Platonov (Café Carusel, Helsinki)
  • Joona Suominen (Café Art, Turku)

Vuoden Latte Art -kisan osallistujat:

  • Mikko Haahti, Café Art, Turku
  • Alexander Platonov, Café Carusel, Helsinki
  • Joona Suominen, Café Art, Turku

Ennen kisaa Mikko tuli jututtamaan ja tuumasi että heidän kahvilasta on uusi kaveri yrittämässä, oli kuulemma oikea viilipytty. Sitä se Joona kyllä olikin, ei paljon kupit kilisseet, sen verran varmasti homma sujui. Ja niinhän siinä kävi että Joona otti tittelin. Alkaa olla aika kovat paineet niille jotka aikovat Turun Café Artiin hommiin kun Mikolla, Juhanilla, Jonilla ja nyt myös Joonalla on SM-tittelit Baristakisoista. Montakohan vuotta ovatkaan perätysten voittaneet tittelin, ettei olis viides vuosi putkeen. Mikko taas tavoitteli Latte Art -mestaruutta jo kolmatta kertaa peräkkäin ja tuo olikin jo tiukempi kisa, koska Mikko ja Joona päätyivät samoihin pisteisiin. Lopulta kun pisteet purettiin auki niin Mikko otti voiton kolmannen kerran putkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *